Albert Pla: "Sembla que el 9-N va ser un fracàs i només van votar merdes, nazis i fastigosos"

En una entrevista a 'El Confidencial' el músic de Sabadell retrata amb acidesa la versió de la premsa de Madrid sobre la consulta

"He llegit la premsa espanyola i pel que es veu [el 9-N] va ser un autèntic fracàs. Només van votar dos milions i mig de persones. Sembla que el 9-N va ser un fracàs rotund, que aquests dos milions i mig de persones no són ningú i que només van votar merdes, nazis i fastigosos, i ja està. Pobrets". Amb aquest sarcasme defineix el músic Albert Pla la versió de la premsa estatal de la consulta del 9-N en una entrevista a 'El Confidencial' on no falten declaracions polèmiques.

Pla, just abans d'una actuació a Madrid, diu que li agradaria la independència de Catalunya: "Simplement m'agradaria perquè sí", explica. Però també afegeix que no va votar el dia 9 perquè era a Bilbao. L'article recorda que l'any passat ja van ajornar un concert de Pla a Gijón per declaracions "antiespanyoles" després de dir que sempre li havia fet "fàstic" ser espanyol. El músic de Sabadell sap que hi ha llocs on governa el PP i on no podrà actuar.