Publicitat
Publicitat

Els Amics de les Arts impulsen un festival de música per a gaudir en família a Girona

La primera edició del Festivalot es farà el 6 i 7 de juny amb entrades que no superaran els 10 euros

Els Amics de les Arts han ideat el Festivalot, un festival de música per gaudir en família a Girona, amb una programació eclèctica que inclourà des de música clàssica, pop-rock o jazz. En total hi haurà tres escenaris, el Teatre Municipal, la Mercè i la plaça de la Independència (on les actuacions seran gratuïtes) i diferents punts de la ciutat perquè els músics puguin tocar el seu repertori. La primera edició es farà el 6 i 7 de juny de l'any que ve amb entrades que no superaran els 10 euros. La formació farà la selecció del cartell i també oferirà un concert.

"Hem volgut fer el festival que ens agradaria com a pares que som tots; ens costa sortir de nit amb els nens", reconeixia aquest matí Eduard Costa, membre d'Els Amics de les Arts, en la presentació. Per això, els concerts es faran el matí i a la tarda i amb el nivell de decibels i la durada dels concerts adequats per a ells.

El cartell de la primera edició no està tancat encara i es donarà a conèixer el mes de febrer quan es posaran a vendre les entrades. Els músics professionals interessats en participar en el festival poden inscriure's a la convocatòria que ja està oberta. Una actuació que ja està confirmada és la d'El Quartet Brossa amb el muntatge 'cordes grillades' on es barreja la pintura, la música i la dansa. 

 

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT