Anaïs Vila estrena el videoclip de 'Visions'

La cançó forma part del disc 'Contradiccions' de la cantautora de Santpedor

"T'estimo aquí, t'estimo lluny", canta Anaïs Vila a Visions. El confinament convida a reinterpretar versos com aquests escrits abans de la pandèmia del maleït coronavirus, a incorporar-los a la nova realitat. En qualsevol cas, no perden ni la profunditat ni la força expressiva, sobretot perquè són paraules dites amb una música carregada d'emotivitat.

El videoclip de Visions l'han fet Àlex Losada, Ricardo Salas i Jordi Carreño, que també n'és el muntador, i es va gravar a l'estudi Medusa de Barcelona, el mateix lloc on Anaïs Vila va enregistrar el disc Contradiccions ( Temps Record, 2020), del qual forma part aquesta cançó. L'acompanyen Andreu Moreno (guitarra) i Pep Soler (sintetitzador i sampler), còmplices de la cantautora de Santpedor en aquest camí cap a sonoritats i textures més pròpies i atmosfèriques. Queda enrere l'Anaïs Vila més acústica i n'apareix una de més decidida a explorar altres territoris sonors, com ara el dream pop.

A Contradiccions, publicat a principis del 2020, manté la cura per les lletres, sempre entre l'emoció íntima i la crítica al materialisme i l'egoisme, i sempre expressades amb la varietat de matisos que proposa la veu de Vila.