MÚSICA
Cultura 20/04/2011

El nou disc d'Antònia Font entra al número 3 a la llista de vendes

El quintet mallorquí aconsegueix amb 'Lamparetes' la millor entrada de la seva carrera

Redacció
1 min
"m'exalta el nou i m'enamora el vell" La banda mallorquina Antònia Font, fotografiada al barri de Sa Gerreria de Palma, us ofereix el nou 'Lamparetes'. Què hauria escrit d'ells el jove Josep Pla? Segur que, com Foix, hauria dit que l'exalta el nou.

BarcelonaEl nou àlbum d'Antònia Font, Lamparetes (Robot Innocent, 2011), entra directament al número 3 de la Llista Oficial de Vendes, segons ha fet públic avui Promusicae. Autoeditat a través de Robot Innocent Companyia Discogràfica i distribuït per Discmedi, el setè disc del quintet mallorquí només ha estat superat, en la seva primera setmana a botigues, pels nous llançaments de Maná i Nach.

Lamparetes es podrà adquirir a tots els quioscos dissabte 23 i diumenge 24 amb l'Ara.

Tres anys i mig després de Coser i Cantar (2077), Premi de la Música 2008 al Millor Àlbum de l'Any, Pau Debon (veu), Joan Miquel Oliver (guitarra i composició), Jaume Manresa (teclats), Joan Roca (baix) i Pere Manel Debon (bateria) han publicat catorze noves cançons que estan rebent una esplèndida acollida per part de crítica i públic. El millor pròleg per una gira que començarà el proper dilluns, 25 d'abril, al Teatre Principal de Palma, continuarà amb tres concerts amb entrades exhaurides al Casino de l'Aliança de Barcelona i recalarà en els millors festivals del país.

stats