Publicitat
Publicitat

Cinema

Un superheroi longeu

'Batman' continuarà després del tercer film de Nolan

Warner ha anunciat una reinvenció de la franquícia

Batman té més vides que un gat. O que un ratpenat, vaja. El president dels estudis Warner Bros, Jeff Robinov, va anunciar ahir que la franquícia de Batman seguirà endavant després de l'estrena del tercer lliurament del superheroi, prevista pel juliol de 2012.
"Tenim el tercer Batman, però llavors haurem de reinventar la franquícia", va admetre Robinov sobre aquesta saga, en mans ara del britànic Christopher Nolan. "Chris i la seva esposa i productora, Emma Thomas, seran els productors, així que es tractarà de conversar amb ells sobre quina serà la següent fase", va afegir.
Nolan va ressuscitar per al cinema –anteriorment van ser Tim Burton i Joel Schumacher els que van dirigir pel·lícules sobre el personatge– l'home ratpenat amb Batman Begins (2005) i va arrasar a taquilla amb
El caballero oscuro (2008).
El tercer lliurament portarà per títol The Dark Knight Rises, que comptarà amb un guió de Nolan i el seu germà Jonah. Christian Bale repetirà en el paper de Batman, mentre que Michael Caine farà el mateix amb el majordom Alfred. Anne Hathaway donarà vida a Selina Kyle, Catwoman. Així mateix, el britànic Tom Hardy serà el malvat Bane. La cinta es rodarà en alta definició i en format IMAX, tal com volia el director, que va insistir a l'estudi Warner per evitar que la pel·lícula es deixés portar pel fenomen del 3D estereoscòpic.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT