Publicitat
Publicitat

El CCCB convocarà un concurs públic per a la direcció general

L'actual director de l'equipament, Vicenç Villatoro, no es presentarà al concurs

El Consell General del Consorci del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) ha acordat convocar un concurs públic per a la direcció general de l'equipament, al qual no es presentarà l'actual director, Vicenç Villatoro.

El consorci del CCCB, format per la Diputació i l’Ajuntament de Barcelona, convocarà "en breu" el concurs, segons ha anunciat la presidenta del Consorci i de la Diputació, Mercè Conesa, en la reunió del consell general. La decisió suposarà que el nomenament d’una nova direcció es faci després que una comissió d’experts valori les diverses candidatures i projectes que es presentin a la convocatòria de lliure concurrència.

Vicenç Villatoro, amb un contracte vigent fins al novembre, ha manifestat a la reunió la seva decisió de no presentar-se al concurs. Les diverses institucions i forces polítiques presents al consell han agraït a Villatoro la feina desenvolupada en els últims tres anys i han valorat positivament la programació i trajectòria del centre. Villatoro va ser nomenat director del CCCB l'any 2014 en substitució de Marçal Sintes. Cap dels dos havia sigut escollit per concurs públic.

En la mateixa reunió, el consell general del Consorci ha aprovat per unanimitat el projecte de pressupost per a l’any 2018, que serà de 10,15 milions d’euros.

 

Més continguts de

PUBLICITAT

SANT JORDI

Amb el suport de

Amb el suport de

Aquest és un contingut editorialment independent, escrit i editat per periodistes de l'ARA i finançat per un tercer

Seguir llegint →

Recomanador de Sant Jordi interactiu

El recomanador de llibres per Sant Jordi

Entra aquí i descobreix quin llibre t'interessa: respon a quatre preguntes bàsiques i et proposarem els títols que encaixen amb la teva elecció. Tens prop de 200 títols per jugar

PUBLICITAT