Publicitat
Publicitat

'Cançons de la veritat oculta': homenatge a Pere Calders a preu especial per als lectors de l'ARA

Mazoni, Guillamino, Maria Rodés, Joan Colomo i El Petit de Cal Eril, entre d'altres, han convertit en cançons contes de l'escriptor i les canta Judit Neddermann. Els lectors de l'ARA poden gaudir de l'espectacle per només 10 €

Les històries de Pere Calders s'han transformat en cançons per obra de músics catalans que s'han posat al servei de l'obra de l'autor de 'Cròniques de la veritat oculta' i de la cantant Judit Neddermann.

Com a lectors de l'ARA, podreu gaudir de l'espectacle a un preu especial, només 10€, a la sala 2 de L'Auditori de Barcelona.

La cita és el divendres 4 de maig, a les 21.30 hores.

Si voleu les entrades, heu d'entrar a la web de venda d'entrades per internet Bankrobber i seguir les instrccions.

Pere Calders fou un dels més grans escriptors del segle XX. Els seus contes, amb els peus en la quotidianitat però enlairant-se sempre cap a l'inesperat, han despertat la imaginació de moltes generacions. Aquest 2012 se celebra el centenari del seu naixement.

Per recordar-lo, 12 autors de la nova escena independent catalana s'han submergit en la seva obra i n'han obtingut peces a mida de la veu de la cantant Judit Neddermann. Forjada en l'escena jazz però també amb domini del pop, el 'reggae' i la música tradicional.

Les cançons s'han encarregat a Jaume Pla ( Mazoni), Maria Rodés, Pere Agramunt (La Brigada), Joan Pons ( El Petit de Cal Eril), Joan Colomo, Xarim Aresté (Very Pomelo), Vicky de Clascà (Bikimel), Guillem Caballero (Els Surfing Sirles), Mireia Madroñero ( Miss Carrussel), Ramon Faura (Le Petit Ramon), Pau Guillamet ( Guillamino) i Jordi Lanuza (Inspira).Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT