MÚSICA
Cultura 27/04/2011

La Companyia Elèctrica Dharma atura temporalment la seva activitat

La formació barcelonina anuncia que entra en hiat coïncidint amb la commemoració del 25è aniversari de la mort d'un dels seus membres fundadors, Esteve Fortuny

Acn
1 min
Companyia Eléctrica Dharma

BarcelonaLa Companyia Elèctrica Dharma ha fet públic un comunicat en el qual anuncia que "atura temporalment la seva activitat artística". Segons el comunicat, l'aturada ha de servir per "reflexionar sobre què volem fer amb el grup", però també per "mirar enrere, veure tot el trajecte que hem recorregut junts i recalcular la ruta".

L'anunci arriba en el marc de la commemoració del 25è aniversari de la mort del músic i compositor Esteve Fortuny, membre fundador de la Dharma, amb motiu de la qual el grup està projectant diversos actes que han de servir per "homenatjar la figura d'un músic imprescindible en la història musical del nostre país".

L'acte principal serà un concert-homenatge que es farà al Palau de la Música de Barcelona el proper mes d'octubre. El grup assegura que l'esperit de l'homenatge és fer "una crida a la gratitud i no a la tristesa".

stats