Publicitat
Publicitat

Cinema

La llista comptabilitza només descàrregues amb BitTorrent

'Fast & Furios 5' és el film més piratejat del 2011

Les persecucions de cotxes de Vin Diesel i Elsa Pataki encapçalen la llista amb més de 9 milions de descàrregues no legals. 'Resacón 2' i 'Thor' són, respectivament, la segona i tercera cinta del rànquing

D'acord amb les dades que anualment divulga la web TorrentFreak, la pel·lícula més descarregada el 2011 és Fast & Furios 5, el darrer lliurament de la franquícia que es va estrenar el 2001 amb The fast and the furious. Amb Vin Diesel i Elsa Pataki en el repartiment, el cinquè títol de la saga és també el que ha tingut més èxit a la taquilla, recaptant a tot el món 483 milions d'euros, gairebé el doble que el següent film més rendible de la sèrie. Quant a descàrregues no legals, Fast & Furios acumula ja 9.260.000.

El llistat continua amb Resacón 2, la continuació de la comèdia de 2009 Resacón en Las Vegas, amb 8.840.000 descàrregues, i l'adaptació a la pantalla del personatge de còmic Thor, amb 8.330.000 descàrregues. El rànquing inclou títols sense gaire èxit a la taquilla com Codi font –el thriller de ciència-ficció de Duncan Jones– o Sucker Punch, del director de 300, Zack Snyder; però també fenòmens populars com la cloenda de la saga de Harry Potter i la guanyadora de l'Oscar El discurs del rei.

TorrentFreak comptabilitza només les descàrregues realitzades amb el programa BitTorrent.

El llistat complet és aquest:

1. Fast & Furious 5

2. Resacón 2

3. Thor

4. Codi font

5. Jo sóc el número 4

6. Sucker Punch

7. 127 hores

8. Rango

9. El discurs del rei

10. Harry Potter i les relíquies de la mort (Part 2)

Les

Més continguts de

le
PUBLICITAT
PUBLICITAT