Cinema

'Fast & Furious 8' s'estrenarà l'abril del 2017

Vin Diesel ha assegurat que estan treballant per fer "la millor pel·lícula que s'hagi vist mai"

L'actor Vin Diesel ha desvetllat la data d'estrena de la vuitena pel·lícula de la saga 'Fast & Furious', el 14 d'abril de 2017, en la convenció d'exhibidors CinemaCon que s'està celebrant a Las Vegas. Diesel va aparèixer a l'escenari de la convenció després de la projecció de l'escena final de 'Fast & Furious 7', que es va estrenar el 2 d'abril i ja ha arribat als mil milions d'euros, segons Box Office Mojo.

Abans d'anunciar la data d'estrena del film, Diesel va recordar al seu company Paul Walker, amb qui havia assistit al mateix esdeveniment dos anys abans. "L'últim cop que vaig ser aquí estava amb el meu germà Paul. Es dur per a mi veure aquest vídeo i no sentir-me emocionat", assegurava l'actor.

Després de l'accident mortal de Walker, Universal va estar a punt de cancel·lar l'estrena de 'Fast & Furious 7', però, segons Diesel, el suport dels seguidors de la saga els va empènyer a continuar endavant.

L'actor ha assegurat que estan treballant per fer "la millor pel·lícula que s'hagi vist mai", però no n'ha desvetllat cap detall. Tot i això, Diesel va revelar al programa de Jimmy Kimmel Live que la nova cinta es rodarà als carrers de Nova York i comptarà amb Kurt Russell, que ja apareixia a la setena entrega.

Més continguts de