MÚSICA
Cultura 22/04/2013

Gossos i Las Migas participen en un Sant Jordi gratuït diferent

Els Amics de les Arts i Anna Roig signaran llibres i àlbums al llarg del dia en una nova proposta de la diada a l'antiga fàbrica d'Estrella Damm

Ara
1 min
Cartell Sant Jordi a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm

BarcelonaEls Amics de les Arts, Anna Roig i Quart Primera signaran llibres i àlbums, i Gossos i Las Migas actuaran en directe el dia de Sant Jordi a l'Antiga fàbrica d'Estrella Damm. La proposta, d'entrada lliure, compta amb la col·laboració de la Fnac i ofereix diferents activitats musicals i literàries des de les 11 del matí fins a les 8 del vespre.

Entre les activitats destaquen 16 concerts en directe, entre els quals hi haurà Andrea Motis & Joan Chamorro, o Joan Colomo, que faran el seu espectacle de radio fórmula i The Pinker Tones. 14 grups musicals, com Joan Dausà o Els Catarres signaran àlbums i 12 periodistes i autors, com Elisenda Soriguera i Roger Palà, signaran llibres.

Així mateix es podran comprar també els discos de tots els artistes que visitaran l'antiga fàbrica, així com una selecció dels llibres més destacats de temàtica musical i les principals revistes de música del país.

stats