Publicitat
Publicitat

CINEMA

Michael Nyman obrirà la novena edició de l'In-Edit

El compositor presentarà el film inaugural del festival de documental musical, 'Michael Nyman in Progress', així com dues cintes dirigides per ell mateix

El Festival Internacional de Cinema Documental Musical Beefeater In - Edit 2011, que se celebrarà del 27 d'octubre al 6 de novembre a Barcelona, ha fet públics els horaris de l'edició d'enguany, així com les cintes que inauguraran i clausuraran la mostra. El festival s'inaugurarà amb la pel·lícula Michael Nyman in Progress , i comptarà amb la presència del músic britànic, que presentarà al festival dues obres inèdites a Espanya dirigides per ell mateix : Cinema Opera  i  Nyman with a Movie Camera , els dos documentals que ha filmat fins ara.
 
La cloenda anirà a càrrec del director Julien Temple , que presentarà dues pel·lícules al voltant del grup anglès The Kinks . D'una banda , Kinkdom come - Dave Davies , sobre el germà del líder del grup, el Kink a l'ombra. De l'altra, Ray Davies - Imaginary Man , obra que complementa i es contraposa a l'anterior , l'altra cara de la moneda de la vida dels dos germans .

En la 9a edició de l'In-Edit destaquen el documental de
Martin Scorsese sobre George Harrison, Living in the material world, Passione. A musical Adventure, de John Turturro, o l'homenatge al realitzador Murray Lerner. Pot consultar-se tota la programació al web del festival.

Les

Més continguts de

le
PUBLICITAT
PUBLICITAT