Cinema
Cultura 22/01/2013

James Franco escalfa la temperatura de Sundance

L'actor ha codirigit 'Interior. Leather Bar.", que recrea les escenes de sexe explícit eliminades del muntatge final d''A la cacera', el polèmic film de William Friedkin del 1980, i també participa a dos films d'alt voltatge sexual que s'estrenen al festival

Ara
1 min
James Franco com a Hugh Hefner a 'Lovelace'

BarcelonaLes baixes temperatures que aquests dies assolen Park City, la meca del cinema independent nord-americà on se celebra anualment el Festival de Sundance, tenen una solució: James Franco. L'actor està involucrat en tres films d'alt contingut sexual que s'estrenen en el marc del festival. A 'Interior. Leather Bar.', que codirigeix amb Travis Mathews, recrea els segments extirpats del muntatge final de la polèmica pel·lícula 'A la cacera', ambientada en l'ambient gay de San Francisco, que el director William Friedkin va retallar –i després van desaparèixer– per poder estrenar la pel·lícula comercialment. Les escenes eliminades descrivien situacions de sexe gay a l'interior de bars d'ambient 'leather' on el detectiu interpretat per Al Pacino passa les nits d'incògnit. En les projeccions d''Interior. Leather bar' els responsables del festival demanen el carnet a tots els espectadors per verificar que tenien com a mínim 18 anys.

Franco també està involucrat en un altre projecte amb el sexe com a leitmotiv: l'actor produeix el documental 'Kink', sobre els estudis de gravació i la web sobre sexe sadomasoquista kink.com. La pel·lícula inclou imatges del rodatge d'escenes de sadomasoquisme i sexe explícit i entrevistes amb els homes i dones encarregat de proveir la web de continguts. Finalment, Franco interpreta al mític director de la revista Playboy, Hugh Hefner, a 'Lovelace', el 'biopic' sobre la primera estrella del porno, la protagonista de 'Deep Throat' Linda Lovelace.

stats