Publicitat
Publicitat

ART CATALÀ

L'artista català col·locarà una escultura de tretze metres d'alçada al Madison Square Park

Plensa exposarà a Nova York

Jaume Plensa, un dels artistes catalans més reconeguts del moment, s'ha decidit a emportar-se 'Eco', escultura monumental de tretze metres d'alçada, al Madison Square Park de Nova York. L'escultura es podrà veure des del 5 de maig fins al 14 d'agost d'enguany

Els novaiorquesos podran veure una de les creacions més impressionants de Jaume Plensa en un dels escenaris més emblemàtics de la seva ciutat, el Madison Square Park. 'Eco', El projecte de Plensa, inspirat en la nimfa grega Eco, castigada a perdre la veu i a repetir els missatges dels altres, és, en paraules del propi artista, "un mirall en el qual la gent pot veure-s'hi reflectit". L'objectiu d'instal·lar l'obra en un espai públic tan significatiu és intentar transmetre "la quietud i serenitat" del rostre de tretze metres d'alçada i transformar-lo, d'aquesta manera, en "un espai per descansar i somiar".

Fonts de l'entitat que manté el parc, la Madison Square Park Conservancy, afirmen que "les dimensions monumentals i l'orientació vertical" de l'escultura, la primera obre d'art públic que exposa Plensa a Nova York, reflectiran "l'arquitectura dels voltants del parc".

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT