Publicitat
Publicitat

LLETRES

El gironí s'ha imposat a l'algeriana Assia Djebar i l'índia Anita Desai

Javier Cercas, premi internacional del Saló del Llibre de Torí

La primera edició del premi va recaure, l'any passat, en l'israelià Amos Oz

L'escriptor gironí Javier Cercas ha guanyat el II Premi Internacinal Saló del Llibre de Torí. El guardó, que aquest any celebra la seva segona edició, és el resultat de les votacions que, en el marc d'aquesta fira internacional, realitzen tant els visitants com els professionals del sector –periodistes, editors i expositors-que hi participen. Tots aquests votants poden triar la millor obra d'un total de tres finalistes seleccionats el passat mes d'abril per un jurat tècnic format per membres del Consell Director de la Fundació del Llibre d'Itàlia. En l'edició d'enguany, Javier Cercas s'ha imposat als altres dos finalistes: l'algeriana Assia Djebar i l'índia Anita Desai.

El Premio Internazionale Salone del Libro tenir la seva primera edició l'any passat i va recaure en l'escriptor israelià Amos Oz, amb Paul Auster i Carlos Fuentes com a finalistes. El premi serà lliurat la propera tardor en una ciutat del Piemont, on se li organitza
a l'escriptor guanyador un cicle de trobades i conferències obertes al públic i centrades, d'una manera molt especial, en estudiants universitaris.


Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT