Publicitat
Publicitat

Còmics

Javier Mariscal recupera 'Los Garriris', una visió psicodèlica de Disney

Els protagonistes del còmic són tres ratolins que viuen sense preocupacions ni angoixes. Reivindiquen l'hedonisme com a forma de vida

Als anys 70, el creador de Cobi, Javier Mariscal, dibuixava historietes per a publicacions com el Rrollo Emmascarado o El Víbora. En aquestes irreverents publicacions van néixer Los Garriris. Ara les seves aventures tornaran a veure a la llum gràcies a l'editorial Sins Entido.

Los Garriris són en Fermín, en Piquer i en Julián, tres ratolins que viuen sense preocupacions ni angoixes. Reivindiquen l'hedonisme com a forma de vida i el seu únic objectiu és gaudir del sol a la platja o ballar fins les tantes de la matinada a la discoteca de moda: "Són la meva versió psicodèlica de les creacions de Disney", afirma Mariscal.

Segons el dibuixant, va escollir Garriris com a títol perquè hi ha un defecte de la parla que el turmenta des de la infància: "Quan era petit no sabia pronunciar 'gr', era incapaç de connectar els dos sons. En comptes de 'gr' deia "garriri, garriri".

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT