José Luis Acosta, reescollit president de la SGAE

Acosta torna a ser president després que Miguel Hermoso ocupés el càrrec de forma interina arran de la destitució d'Anton Reixa

José Luis Acosta ha estat reescollit president de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE) a la primera reunió de la junta directiva celebrada aquest dilluns. Els 39 membres de la junta van ser escollits el 27 de febrer. Acosta va prendre la decisió l'any passat de proposar eleccions anticipades després que l'assemblea ordinària rebutgés l'informe de gestió i els comptes de l'entitat corresponents a 2013.

El nou president va assumir el càrrec el 25 de juliol de 2013, després de  la destitució del músic Anton Reixa i l'ocupació interina de Miguel Hermoso al lloc de presidència. Acosta és guionista i director de cinema, i ha treballat en més de quinze sèries de televisió, a més de dirigir dos films, 'Gimlet' i 'No dejaré que no me quieras'. També ha intervingut en diferents documentals, com 'Historia de un búho', amb més de trenta premis nacionals i internacionals.

Més continguts de