Kepa Junkera i Anna Roig actuaran diumenge al cim de la serra del Montgrí

Els dos artistes donen aquest diumenge el tret de sortida al festival Ítaca, on hi actuaran La Pegatina, Els Pets, Berros de la Cort, Joan Colomo i Albert Pla

El festival Ítaca suma al seu cartell a Kepa Junkera i Anna Roig, que actuaran aquest diumenge al cim de la serra de Montgrí. El festival celebrarà la seva tercera edició, que s'allargarà fins al juliol, i comptarà amb actuacions d'artistes com La Pegatina, Els Pets, Berros de la Cort, Joan Colomo i Albert Pla, entre d'altres.

Les actuacions es repartiran en diferents pobles de l'Empordà –Torroella de Montgrí, Pals, La Pera, La Bisbal d'Empordà, Calella de Palafrugell, Palafrugell, Gualta i Púbol–, en el marc d'un festival que llança un crit de "defensa de la cultura de qualitat i assequible".

A més d'aportacions musicals, el festival també compta amb actuacions dels Castellers de Figueres, que estaran presents a la cita musical d'aquest diumenge amb Kepa Junkera, Els Berros de la Cort i Anna Roig; actuacions del Circ Circumloqui i xerrades de Teresa Forcades. Les entrades del festival Ítaca ja estan a la venda des de la seva pàgina web.

Més continguts de