Publicitat
Publicitat

Música

El concert es farà a l'octubre

La banda Kiss, vetada al concert d'homenatge a Michael Jackson

Els promotors del tribut supremeixen del cartell la banda de rock arran de les acusacions de pederàstia que el cantant, Gene Simmons, va fer sobre Jackson

La companyia Global Live Events, organitzadora del concert d'homenatge a Michael Jackson, va anunciar que la banda de rock Kiss no participarà en el tribut després de saber que el cantant Gene Simmons va titllar de pederasta el rei del pop, segons va publicar la pàgina web especialitzada en entreteniment TMZ. Simmons va assegurar l'any 2010 que no tenia cap dubte que l'autor de Thriller, que va morir el 25 de juny del 2009 per una sobredosi de fàrmacs, va "abusar de nens". L'artista va declarar que les "úniques referències sexuals fetes sobre Michael Jackson" havien estat de "nens, i específicament d'entre 10 i 14 anys; mai de dones d'aquesta edat o més grans ni homes adults", va assenyalar.


Global Live Events havia anunciat dilluns que Kiss actuaria en el macroconcert de quatre hores de tribut a Michael Jackson previst pel 8 d'octubre a Cardiff, al Regne Unit, juntament amb Christina Aguilera, Leona Lewis, Smokey Robinson, Cee Lo Green i Craig David, entre d'altres. La notícia va generar malestar entre els fans de Jackson i els representants legals de l'artista, el fons fiduciari que gestiona els seus béns, que van enviar una carta de protesta als organitzadors.


Global Live Events va reaccionar ahir eliminant del cartell el grup de rock. "Hem escoltat els fans del Michael, i estem agraïts que ens hagin alertat sobre aquests desafortunats comentaris de Gene Simmons. En aquestes circumstàncies no tenim una altra opció que rescindir la nostra invitació a Kiss per aparèixer en el nostre concert, fins i tot encara que Michael admirés la banda", va manifestar l'organització.


La idea de fer un homenatge a Michael Jackson a l'octubre no agrada a dos dels germans de l'artista, Jermaine i Randy, que van expressar públicament el seu malestar perquè coincidirà amb el judici contra el doctor Conrad Murray per la mort del cantant. El club de fans de Michael Jackson tampoc dóna suport a aquest tribut, ja que considera que l'atenció hauria d'estar posada en "la justícia" i no en un concert.

A partir del 8 de setembre es triarà el jurat que haurà de decidir el grau de responsabilitat de Conrad Murray, el metge personal de Jackson, i les vistes començaran el dia 26 del mateix mes.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT