Publicitat
Publicitat

Música

La Salseta del Poble Sec celebra el seu 35è aniversari amb els Sopa de Cabra

L'orquestra farà una gran festa amb amics i seguidors a la sala Luz de Gas, el dijous 17 de maig. Gerard Quintana i companyia homenatjaran la banda que els va fer de discogràfica en el primer disc

Després de 35 anys animant festes majors i sales de ball, a La Salseta del Poble Sec li ha arribat l'hora de celebrar el seu propi èxit durant aquests anys. El dijous 17 de maig l'orquestra farà una festa a la sala Luz de Gas de Barcelona per reunir amics i seguidors de la seva salseta.

Entre aquests, hi haurà uns convidats especials: els Sopa de Cabra, després del seu sonat retorn als escenaris, homenatjaran la banda que els va permetre introduir-se en el món discogràfic. Va ser el 1989, quan Sopa de Cabra treia el seu primer disc homònim de la mà de Salseta Discos, el segell dirigit per Salvador Escribà, cantant i un dels fundadors de La Salseta del Poble Sec. La banda de rock va editar tres discos més sota aquest segell. En agraïment a la seva confiança en aquests inicis, Gerard Quintana i companyia s'uniran aquest dijous a l'orquestra per cantar 'El sexo que me hace feliz'.

Més enllà de la participació dels Sopa de Cabra, La Salseta del Poble Sec farà un repàs de les versions i temes propis amb què han fet ballar milers de catalans com  'Hasta luego, cocodrilo', 'Frenesí', 'Vine, nena' o 'La salsa de l'Adrià', dedicat al cuiner català més internacional, que fa cinc anys va dissenyar una salsa amb el nom de La Salseta.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT