Publicitat
Publicitat

Moda

Lady Gaga desfila a la passarel·la de París

La setmana de la moda obre portes amb una presència destacada de dissenyadors espanyols

La setmana de la moda de París va obrir portes dilluns, amb la caiguda de John Galliano com a teló de fons, i una de les imatges més destacades és la participació de Lady Gaga a la desfilada de Mugler, amb un vestit blanc i negre creat pel seu estilista, Nicola Formichetti. 

Gaga, que acostuma a lluir models de dissenyadors francesos, havia anunciat la seva visita sorpresa a través de twitter. La col·lecció de Mugler juga amb les transparències i amb matèries primeres com la pell, el làtex, el pvc o el neoprè i està pensada per una dona exhuberant i "post-humana", anunciava el programa. La cantant va aparèixer per primera vegada amb una jaqueta de semi-vinil, fumant un cigarro i amb el rostre mig amagat per la melena i un barret.

La portuguesa Fatima Lopes –amb una col·lecció en blanc i negre carregada de filosofia i marcada pel retorn de la capa–, Harry Halim, el creador indonesi, i la firma Aganovich, entre d'altres, ja han trepitjat la passarel·la de París. La presència de dissenyadors espanyols també és destacada: Míriam Ponsa, Ailanto, Míriam Ocariz, Lydia Delgado o The 2nd Skin Co són alguns dels que presenten les seves col·leccions als diferents espais de la Setmana de la Moda de París.   

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT