'L'ànec salvatge' i 'Bodas de sangre' encapçalen les nominacions dels Premis de la Crítica

Són candidates a millor espectacle juntament amb 'Boscos'

'L'ànec salvatge' encapçala la llista de finalistes dels Premis de la Crítica amb vuit nominacions, entre les quals hi ha les categories de millor espectacle i direcció d'escena per a Julio Manrique. El segon muntatge amb més candidatures és 'Bodas de sangre', que té cinc nominacions i també opta al millor espectacle. 'La calavera de Connemara' en té quatre i 'Ricard III' i 'Jane Eyre: una autobiografia' en tenen tres. Els XX Premis de la Crítica se celebraran el 26 de març a La Villarroel coincidint amb la commemoració del Dia Mundial del Teatre.

A banda de Manrique, la categoria de millor director se la disputaran Oriol Broggi ('Bodas de sangre') i Sílvia Munt ('Les noies de Mossbank Road'). Entre les nominades a millor actriu hi ha 'ex aequo' Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat per 'Les noies de Mossbank Road', Nora Navas per 'Bodas de sangre' i Núria Espert per 'Incendios'. Els candidats a millor actor són Lluís Homar ('Ricard III'), Pol López ('La calavera de Connemara') i Xicu Masó ('El metge de Lampedusa'). 

Com a millor actriu de repartiment, opten al guardó Imma Colomer per 'Un tret al cap', Marta Millà per 'La calavera de Connemara' i Teresa Vallicrosa per 'Els nens desagraïts', i com a millor actor de repartiment hi ha Javier Beltran per 'L'hostalera', Oriol Pla per 'La calavera de Connemara' i Pablo Derqui per 'L'ànec salvatge'. A la categoria de dansa hi opten 'O.V.N.I.', de Big Bouncers; 'Bach', de Malpelo i 'Sweet tyranny'.   

Més continguts de