Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Low tornen a Barcelona al març en un xou en sala

Els nord-americans presentaran a l'Apolo l'últim disc, 'C'mon', en format de quartet

Després de molts anys sense poder gaudir a Catalunya del directe de Low en una gira ordinària per sales , la promotora de concerts Born ! Music ha anunciat que el proper mes de març la formació slow-core nord-americana farà una gira per Espanya amb parada el 27 de març a la Sala Apolo de Barcelona per presentar, C'mon (2011), el seu últim àlbum. Segons Alan Sparhawk, líder de Low, C'mon és un treball nascut com un al·legat a favor de la humanitat , la decència i el sentit comú en un món embogit .

En aquesta gira, la banda presentarà una formació de luxe , amb el seu nucli creatiu , el matrimoni format per Alan Sparhawk i Mimi Parker , flanquejat per Steve Garrington al baix i Eric Pollard als teclats . Les entrades ja són a la venda.

Des de la seva aparició en escena l'any 1994 amb I Could Live in Hope fins a la publicació aquest any  del seu novè àlbum d'estudi, C'mon , i passant per la trilogia Secret Name Things We Lost in the Fire(2001) i Trust (2002), la carrera de Low ha estat una constant de coherència que els ha portat a ser un dels noms claus del rock alternatiu.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT