Publicitat
Publicitat

ART

Un gravat de Lucian Freud arriba al rècord de 172.000 euros

'Eli', creat el 2002 pel pintor britànic mort aquest juliol, és part d'un paquet venut a subhasta per 1,7 milions

El gravat ' Eli ' del pintor britànic Lucian Freud s'ha venut a la casa de subhastes londinenca Christie's per 172.000 euros , un preu rècord en l'obra gràfica de l'artista subhastada fins ara. La peça , realitzada el 2002 , va ser part d' una licitació de gravats de Freud que es van vendre per un total d' 1,7 milions d'euros .

" La subhasta ha trencat tots els rècords previs en l'obra gràfica de Freud i hi han participat molts compradors que entraven per primera vegada en aquest mercat ", ha explicat el portaveu de la sala de subhastes , Richard Lloyd .

A més d'' Eli ' , en la subhasta d'aquest matí dedicada a l'artista britànic mort el juliol passat s'ha venut ' Woman with an arm tattoo ' ( Dona amb un tatuatge al braç ) , de 1996, per 144.000 euros. El treball ' Kai ' (1991-92) ha marcat, per la seva banda, un preu de 108.000 euros , i ha sigut venut a un col·leccionista privat .

El pintor britànic , conegut pels seus retrats hiperrealistes exposats aquests dies a Londres i un dels artistes contemporanis més cotitzats , va morir el 22 de juliol, als 88 anys .

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT