M. Teresa Cabré, reelegida presidenta de la Secció Filològica de l'IEC

Encapçalava l'única candidatura que optava a les eleccions

La filòloga M. Teresa Cabré ha estat reelegida presidenta de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC), on encapçalava l'única candidatura que optava a les eleccions, segons informa avui la institució catalana.

Doctora en filologia romànica per la Universitat de Barcelona (UB) i catedràtica emèrita de la Universitat Pompeu Fabra, Cabré estarà acompanyada per Ramon Sistac en la vicepresidència; Mila Segarra, com a secretària, i per l'escriptor Màrius Serra, com a tresorer.

El programa per als pròxims quatre anys, fins al 2022, donarà continuïtat a les línies de treball iniciades en el mandat anterior, centrades en la "millora continuada de la gestió de la Secció Filològica, en la compilació de l'obra normativa i en la intensificació de l'obertura a l'exterior".

Així mateix el nou equip vol una "connexió constant" amb els diferents col·lectius que s'encarreguen de la difusió de la normativa, des dels responsables lingüístics dels mitjans fins a mestres, professors, escriptors, correctors i traductors.

  • Etiquetes