Publicitat
Publicitat

La mostra ocuparà 2.000 metres quadrats

EL Guggenheim de Bilbao exposarà obres de la col·leció del Macba i la Fundació "la Caixa"

La mostra  s'emmaraca en la política de la Fundació "la Caixa" i el Macba de presentar les seves col·leccions a ciutats espanyoles i estrangeres segons l'acord que ambdues institucions van signar l'any passat

El febrer de 2012 el museu Guggenheim de Bilbao presentarà una exposició amb obres destacades de la nova col·lecció conjunta d'art contemporani de la Fundació La Caixa i el Macba. Ara com ara, aquesta col·leció aplega 4.450 obres i està considerada com a una de les col·leccions més significatives a nivell europeu. El museu dissenyat per Frank O. Gehry serà la primera institució que mostri obres de les dues institucions fora de les respectives seus. Aquesta exposició s'emmarca en la política de la Fundació "la Caixa" i el Macba de presentar les seves col·leccions a ciutats espanyoles i estrangeres segons l'acord que ambdues institucions van signar l'any passat.

L'exposició que es podrà veure a Bilbao ocuparà uns 2.000 metres quadrats i estarà comissariada per el conservador del Museu Guggenheim de Nova York Álvaro Rodríguez Fominaya.

Abans, la Fundació ”la Caixa” i el MACBA organitzaran exposicions a les seves seus. La mostra inaugural tindrà lloc al Museu d’Art Contemporani de Barcelona el proper 10 de novembre, i un mes després CaixaForum Madrid acollirà una nova mirada als fons conjunts. Després de Barcelona, Madrid i Bilbao, es presentaran exposicions a altres ciutats espanyoles i internacionals que ambdues institucions anunciaran pròximament.


Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT