Publicitat
Publicitat

Manel anuncia nova gira per sales

El grup barceloní engega al Razzmatazz i passarà per Salt, Granollers, Terrassa, Manresa i Vitòria, Vigo, la Corunya, Saragossa i Múrcia

Manel ha anunciat una nova gira per sales i teatres per presentar 'Jo competeixo' a l'Estat i en algunes places de Catalunya.

Començarà a Vitòria, Vigo i la Corunya com a pròleg; el 25 de gener del 2017 la banda actuarà a Razzmatazz (Barcelona), dins del nou festival Room (amb totes les entrades venudes en una setmana). A partir d'aquí actuaran en sales de Catalunya, de Les Cases de la Música - La Mirona (Girona), Stroika (Manresa), Clap (Mataró), la Faktoria (Terrassa), Nau B1 (Granollers) i 1876 Casino Club (Vilafranca del Penedès). També actuaran en teatres a Manacor, Saragossa, Alcoi, Múrcia, La Pobla de Mafumet i Calaf.

Aquesta serà la gira més llarga de la seva carrera, amb més de 50 concerts. Han passat ja pels principals festivals d'estiu de la Península (Primavera Sound, Les Arts, Vida, Cap Roig, Canet, Sonorama, Granada Sound), per Madrid (Joy Eslava) i Barcelona (Grec i les dues sessions al Teatre Tívoli), i els grans teatres de Catalunya. Les dates, fins ara, van de desembre a març.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT