MÚSICA
Cultura 01/04/2011

Marc Lloret, nou director artístic del Mercat de Música Viva de Vic

El codirector del festival PopArb d'Arbúcies i teclista del grup Mishima comptarà amb dos assessors musicals, Maria Lladó, coordinadora de música de l'àrea de creació de l'Institut Ramon Llull, i el músic Oriol Roca

Redacció
1 min
Mishima

BarcelonaEl músic Marc Lloret és el nou director artístic del Mercat de Música Viva de Vic, una direcció que planteja un nou model amb la figura d'un director artístic i dos assessors musicals. Maria Lladó, coordinadora de música de l'àrea de creació de l'Institut Ramon Llull i Oriol Roca, músic i codirector de l'empresa de management Fourni, són els professionals que faran aquest assessorament.

L’Ajuntament de Vic, a través de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Vic (IMPEVIC), i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català de les Indústries culturals (ICIC), han acordat aquesta nova direcció.

Marc Lloret és codirector del Festival PopArb d’Arbúcies, i músic i teclista del grup Mishima. Del 2006 al 2009 ha estat el responsable del booking i la producció de l’empresa Produccions Contrabaix. També ha estat coordinador de la producció i edició de la guia Catalan Sounds que anualment edita l’Institut Ramon Llull.

stats