Publicitat
Publicitat

Art

Mario Testino presentarà el premi Turner d'art 2011

El fotògraf peruà, conegut pels seus treballs a capçaleres de moda i retrats a actrius i celebritats, conduïrà la cerimònia dels premis d'art britànics

El fotògraf Mario Testino presentarà la cerimònia dels premis Turner, un dels premis d'art més anhelats, que tindrà lloc el 5 de desembre a Gateshead, al nord d'Anglaterra.

Testino ha treballat per les capçaleres Vogue, V o Vanity Fair i ha retratat actrius i celebritats com la Princesa Diana i Kate Moss. L'organització l'ha seleccionat perquè el fotògraf és un nom reconegut amb lligams amb el món de l'art.

"Prenc molta inspiració de l'obra d'altres artistes i m'honora presentar el premi Turner d'enguany", ha dit Testino en un comunicat. El fotògraf pren el relleu de personalitats com Miuccia Prada, la dissenyadora de moda i col·leccionista que va presentar la gala de l'any passat, i el músic Nick Cave, que va fer els honors el 2008. La cerimònia del 2001, que va tenir Madonna com a mestre de cerimònies, va ser especialment polèmica pel discurs reivindicatiu de la cantant.

Els artistes Karla Black, Martin Boyce, Hilary Lloyd i George Shaw es perfilen com als candidats per rebre el premi Turner, valorat en 40.000 dòlars.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT