Publicitat
Publicitat

Sant Jordi 2012

Els lectors de l'ARA trien Mercè Rodoreda i 'El mecanoscrit' de Manuel de Pedrolo

'La plaça del Diamant' i 'Mirall trencat' sumen un 27% dels més de 4.600 vots dels lectors. 'El mecanoscrit del segon origen', de Manuel de Pedrolo, la novel·la més popular, amb un 17% dels vots

Després de proposar quins deu llibres podien formar part del cànon de la història de la literatura catalana, els lectors de l'ARA s'han decidit per Mercè Rodoreda i Manuel de Pedrolo. 'La plaça del Diamant' (15%) i 'Mirall trencat' (12%) sumen un 27% dels més de 4.600 vots dels lectors. 'El mecanoscrit del segon origen', de Manuel de Pedrolo, ha estat l'opció escollida per un 17% dels votants.

'Tirant lo blanc', de Joanot Martorell, ha aconseguit un 15% dels vots, seguida de 'Camí de sirga', de Jesús Moncada (11%). Empatades amb un 7% hi ha 'Incerta glòria', de Joan Sales, i 'Solitud', de Víctor Català. 'Les veus del Pamano', de Jaume Cabré, ha estat escollida per un 6% dels lectors. Un 5% ha preferit 'La pell freda', d'Albert Sánchez Piñol, i 'Jo confesso', també de Cabré –sumant una i altra novel·la s'arribaria a l'11% de 'Camí de sirga'.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT