Publicitat
Publicitat

Música

Més de 370 cantaires aficionats per a 'Un rèquiem alemany' de Brahms

L'OBC i l'Obra Social 'la Caixa' presenten a L'Auditori un concert participatiu que s'interpretarà dimecres 27 i dijous 28 de juny

El tradicional concert participatiu que se celebra cada any des del 1995 presenta per primer cop 'Un rèquiem alemany' (1869), una obra del compositor romàntic alemany Johannes Brahms per a soprano, baríton, cor i orquestra a mig camí entre la cantata i l'oratori.

L'obra serà interpretada per més de 370 cantaires aficionats que han realitzat un intens treball de preparació durant dos mesos amb el suport dels directors preparadors Eva Martínez i Pep Prats. L'objectiu d'aquesta coproducció de l'Obra Social 'la Caixa' i l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) és apropar la música simfonicocoral a tots els públics convidant els cantaires amb certs coneixements musicals a cantar les parts corals d'una de les obres més intenses de Brahms juntament amb una orquestra i un director professionals.

Els 370 cantaires aficionats se sumaran a l'OBC, l' Orfeó Català i els solistes Marta Mathéu (soprano) i Gyula Orendt (baríton) sota la direcció del director britànic Paul Goodwin.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT