Cinema

Michael Haneke rebutja rodar una pel·lícula amb Brad Pitt

El cineasta ha dit que les pel·lícules de masses no "encaixen" amb ell i ha qüestionat que sigui un privilegi rodar amb una estrella com Pitt

El director austríac Michael Haneke , guanyador d'un Oscar el 2013 per la seva pel·lícula ' Amour' ha revelat aquest diumenge que ha rebutjat rodar amb l'actor Brad Pitt perquè les pel·lícules americanes de masses " no encaixen " amb ell . En una entrevista radiofònica ha explicat que fa un parell de setmanes va rebutjar una oferta de la productora de Pitt per rodar una pel·lícula amb l'actor de protagonista .

" Les pel·lícules ' mainstream ' nord-americans són un tipus de cinema de respostes . Un surt i el món ha d'estar en ordre, i amb mi això mai passa" , va explicar en una xerrada amb l'ORF , la ràdio pública austríaca . Haneke , que compta entre els seus premis amb dues Palmes d'Or del Festival de Cannes , ha afegit que no li agrada treballar amb guions d'altres .

" Jo no sóc un director , sóc un autor . Si hagués estat una història que es corresponia amb el meu univers d'alguna manera , per què no ho hauria d'haver fet? ", ha declarat . " No tinc res contra ell , però jo escullo als actors per als papers " , ha recordat Haneke , que ha qüestionat també que sigui un privilegi rodar amb una estrella com Pitt .