Publicitat
Publicitat

CINEMA

Mor l'actor francès Michel Duchaussoy als 73 anys

L'actor, que va treballar a les ordres de Patrice Chereau, Claude Chabrol i Costa Gavras, té una pel·lícula pendent d'estrenar l'última pel·lícula d'Astèrix i Obèlix

L'actor francès Michel Duchaussoy , intèrpret de grans directors com Louis Malle , Claude Chabrol i Costa Gavras , ha mort avui als 73 anys d'un atac de cor, segons ha informat el seu agent a France Press.

Actor tot terreny que va treballar al teatre , el cinema i la televisió , Duchaussoy va actuar per darrera vegada el 2011 a la nova entrega de la saga d'Astèrix i Obèlix , ' God save Britania ' , que s'estrenarà a l'octubre d'aquest any .

El seu camí professional va començar en la històrica Comedie Francesa , amb peces d'autors com Molière , Pirandello , Marivaux i Feydeau . Membre associat des de 1967 d'aquesta companyia teatral fundada per Molière , Michel Duchaussoy va passar a ser un dels seus membres honoraris el 1984 . Si sobre l'escena va treballar a les ordres de directors com Jorge Lavelli , Roger Planchon i Patrice Chereau , en el terreny cinematogràfic participar en més de 40 pel·lícules .

Duchaussoy va ser igualment prolífic a la televisió , on entre altres obres va participar en l'adaptació de ' Els Miserables ' , de Victor Hugo .

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT