Publicitat
Publicitat

Guionista fantàstic

Neil Gaiman anuncia l'adaptació al cinema d''American Gods'

L'escriptor assegura que dirigirà el film "un director amb molts Oscars"

El guionista de còmics i escriptor Neil Gaiman ha anunciat que ja s'han adquirit els drets per portar al cinema la seva novel·la American Gods. En una entrevista recent, Gaiman va declarar que “ja hi ha a bord un director de cinema que té molts, molts Oscars, i crec que és un geni. Es va enamorar del llibre fa sis anys i no s'ha rendit, ha insisit molt en l'adaptació”.
American Gods explica la història de Shadow, un expresidiari que quan trepitja el carrer es troba una Amèrica oculta, on els déus de religions caigudes en l'oblit han buscat refugi sota màscares de quotidianitat.
L'experiència de Gaiman en el format audiovisual és ingent: l'any 1995 va escriure el guió de la sèrie de fantasia de la BBC Neverwhere. I s'han adaptat al cinema, amb la seva col·laboració, la novel·la Stardust, amb Robert de Niro, i l'obscur conte infantil Coraline, en format d'animació. També va escriure el guió de MirrorMask, dirigida pel seu amic i company de feina, el dibuixant Dave Mckean. Però Gaiman, sobretot, és conegut per haber escrit The Sandman, un dels còmics de terror i fantasia més rellevants dels darrers 20 anys.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT