Publicitat
Publicitat

Palo Alto Market tanca les portes per falta de llicència

El mercat d'art, disseny, música i gastronomia es va inaugurar ahir amb una assistència de 15.000 persones

Palo Alto Market, mercat d'art, disseny, música i gastronomia que es va estrenar ahir a Barcelona, s'ha vist obligat a cancel·lar la jornada d'avui per falta de llicències, després que la Guàrdia Urbana inspeccionés el recinte pel qual només ahir van passar, segons l'organització, prop de 15.000 persones.

Palo Alto, l'antic complex industrial de la Barcelona del segle XIX reconvertit en estudis i tallers de creadors, dissenyadors i artistes, ha posat en marxa una iniciativa que té el suport de la Fundació Palo Alto. Aquesta fundació la presideix el dissenyador Javier Mariscal, que té el seu estudi a al recinte.

Si bé la previsió era que cada edició rebés entre 4.000 i 6.000 visites, els organitzadors han explicat que només ahir, dissabte, hi van passar entre les 11 hores i les 20 hores entre 12.000 i 15.000 visitants, l'accés dels quals es va anar controlant per no saturar la capacitat del recinte, cosa que va provocar llargues cues a l'exterior.

Fonts de l'Ajuntament han explicat que el mercat no tenia llicències, però que no tanquen la porta a iniciatives d'aquest tipus, i per això es reuniran pròximament per organitzar adequadament aquesta activitat i que pugui seguir endavant amb els permisos necessaris.

El director de Palo Alto Market, Pedrín Mariscal, ha expressat la seva "frustració" per aquesta situació, després de "molts mesos treballant amb serietat i rigor", i ha considerat que es tracta d'una "confusió" que els responsables esperen solucionar, i poder obrir les seves portes de nou en pròximes edicions, com la programada per al 3 i 4 de gener.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT