MÚSICA
Cultura 09/11/2011

Pep Sala: “És impossible fer un concert de Sau sense Carles Sabater”

El músic osonenc ha presentat el concert que farà dimarts al Palau de la Música, en què revisarà el repertori de Sau per commemorar el 25 aniversari de la formació del duo

Marta Salicrú
2 min
Pep Sala

BarcelonaPep Sala ha presentat al Palau de la Música Catalana el concert que hi celebrarà dimarts 15 per commemorar el 25 aniversari de Sau, el duo que va formar el 1986 amb el cantant Carles Sabater. Segons Sala, però, “Sense el Carles no hi ha res a celebrar”. I ha volgut insistir en què es tracta d'un concert de Pep Sala i la seva banda: “És impossible fer un concert de Sau sense el Carles”, ha dit.

El concert consistirà en un xou de dues hores en què Sala revisarà amb la seva banda –que inclou dos músics que van formar part de Sau– el repertori del duo osonenc. A diferència del concert que va fer al juny a Artèria Paral·lel, al directe al Palau tocaran cançons “de totes les èpoques de Sau”.

“La tria de les cançons ha estat personal, una mica egoista. Fa molts anys que no faig un concert amb repertori de Sau, no sé si en tornaré a fer cap més, i em ve molt de gust, així que he triat les cançons pensant en mi mateix”, ha dit. “Hi haurà cançons que sorprendran. No serà un concert purament de hits, tot i que sí ho seran la gran majoria”.

Sala ha explicat també que els temes sonaran una mica actualitzats. “Algunes de les cançons de Sau les he anat interpretant, i les cançons evolucionen. Haig de tenir certa llicència per interpretar cançons des de la perspectiva actual”, ha dit.

També ha insistit en què la interpretació que farà de les cançons, per força serà diferent de la que feia Sabater. “No intento cantar com el Carles, tenim veus molt diferents. Intento cantar-les com les cantava jo quan componia les melodies, abans de posar-hi lletra plegats”.

stats