Publicitat
Publicitat

Música

Fugen de Rússia dues de les integrants de Pussy Riot que buscava la justícia

El dia 17 d'agost, tres de les membres del grup de punk, Nadezhda Tolokónnikova, Yekaterina Samutsévich i Maria Aliójina van ser condemnades a dos anys de presó

El grup punk femení rus ha Pussy Riot anunciat avui que dues dels seus integrants buscades per la policia han abandonat Rússia . " Dues de les nostres integrants han abandonat el país perquè eren perseguides " , s'afirma en una entrada al Twitter del grup . Poc després ha aparegut una altra entrada a Twitter que adverteix que " almenys dotze de les integrants de Pussy Riot romanen a Rússia " .

Aquest dijous , la policia russa va anunciar que havia llançat una operació per capturar dos components no identificades de Pussy Riot de les cinc que van escenificar el febrer passat una pregària punk a la catedral moscovita de Crist Salvador contra el president rus , Vladímir Putin . Després d'aquesta acció , la policia va detenir tres integrants del grup , Nadezhda Tolokónnikova , Yekaterina Samutsévich i Maria Aliójina , que el passat dia 17 van ser condemnades a dos anys de presó . Les Pussy Riot van ser declarades culpables del delicte de " gamberrisme motivat per odi religiós " .

La condemna de les tres components del grup punk ha causat una allau de crítiques internacionals , tant per part de les cancelleries occidentals , com d'estrelles de la música .

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT