Publicitat
Publicitat

Rebutgen les al·legacions de Carme Fenoll per al concurs públic de cap de Biblioteques

Josep Vives, que ja havia ocupat el càrrec durant el govern tripartit, ha guanyat la plaça

El departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha rebutjat les al·legacions de Carme Fenoll al concurs públic per encapçalar el Servei de Biblioteques de la Generalitat. Fenoll ho ha anunciat a través de Twitter.

La resolució del concurs públic es va donar a conèixer a principis de febrer. Josep Vives, que ja havia ocupat aquest càrrec durant el govern tripartit, va guanyar-lo per una diferència de dos punts amb Fenoll. Davant l'anunci del resultat del concurs, les xarxes socials es van omplir de missatges que van avalar la feina de la cap del Servei de Biblioteques.

Fenoll era cap del Servei de Biblioteques en funcions des de fa 5 anys, després de ser nomenada pel conseller Ferran Mascarell. Abans va ser bibliotecària a Palafrugell. Fenoll encara no ha explicat quin serà el seu futur professional a partir d'ara. 

Més continguts de

PUBLICITAT

SANT JORDI

Amb el suport de

Amb el suport de

Aquest és un contingut editorialment independent, escrit i editat per periodistes de l'ARA i finançat per un tercer

Seguir llegint →

Recomanador de Sant Jordi interactiu

El recomanador de llibres per Sant Jordi

Entra aquí i descobreix quin llibre t'interessa: respon a quatre preguntes bàsiques i et proposarem els títols que encaixen amb la teva elecció. Tens prop de 200 títols per jugar

PUBLICITAT