Publicitat
Publicitat

Cinema

Recanvi a la cerimònia dels Oscar

Ricky Gervais s'ofereix per presentar els Oscar i els Globus d'Or: "Dues cerimònies pel preu d'una!"

Després de l'acomiadament de Brett Ratner i la renúncia d'Eddie Murphy a presentar la gala dels Oscar, el comediant anglès es postula com a conductor de les dues festes més importants de la indústria del cinema

Seria el final més rocambolesc d'una setmana de bojos a Hollywood. Després que Eddie Murphy renunciés a presentar la gala dels Oscar, Ricky Gervais s'ha ofert per substituir-lo, posant sobre la taula una oferta imbatible: "Els Oscar i els Globus d'Or. Dues cerimònies pel preu d'una"!"

En declaracions a la web Access Hollywood, Gervais assegura que ho pot fer sense problemes. "Si haig d'estar a la ciutat igualment per presentar els Globus d'Or, no hi veig cap problema".

L'Acadèmia de Hollywood, que està buscant un nou presentador per a la gala, no s'ha pronunciat al respecte. Gervais, de fet, ni tan sols s'ha confirmat com a presentador de la gala dels Globus d'Or, on l'any passat va exercir de flagell de Hollywood fent acudits sobre l'elit de Hollywood i burlant-se pel·lícules nominades, provocant una gran aldarull mediàtic. Tot i així, fa temps que es rumoreja que Gervais podria repetir aquest any. "No m'ho han preguntat oficialment, així que no sé què diria, però és molt temptador", ha declarat l'actor.

Les

Etiquetes

Més continguts de

le
PUBLICITAT
PUBLICITAT