Música

Els Rolling Stones oferiran un concert sorpresa en un club de Los Angeles

Una setmana abans de començar la gira nord-americana, Ses Satàniques Majestats actuaran a l'Echoplex, un recinte amb capacitat per a 320 persones

Els Rolling Stones faran el proper dissabte un concert molt especial per als aficionats de Los Angeles , una setmana abans d'iniciar la gira pels Estats Units que commemora els seus 50 anys en el món de la música .

Centenars de seguidors , alertats pel compte de Twitter de la banda , van fer cua des de les 5 del matí de dissabte per aconseguir entrades a 20 dòlars per al concert, que se celebrarà a l' Echoplex C lub de Los Angeles, amb capacitat per a 320 persones . Les entrades es van distribuir a través d'un sistema de loteria i , segons el compte de Twitter de la banda , es van esgotar ràpidament .

Els veterans músics britànics començaran de manera oficial la gira
nord-americana de '50 and Counting ' , amb un total de 17 concerts , el 3 de maig a Los Angeles , després d'haver actuat a Londres , París i Nova York a finals de 2012 .

El guitarrista Mick Taylor , que va formar part de la banda des de 1969 fins a 1974, s'unirà als seus antics companys Mick Jagger , Keith Richards i Charlie Watts –i a Ronnie Wood, que el va substituir– com a convidat durant la gira nord-americana.