Rosalía és la cantant espanyola més escoltada mensualment a Spotify

'Milionària' se situa entre les deu cançons més populars de l'artista a la plataforma

Rosalía ha desbancat Enrique Iglesias i s'ha convertit en l'artista espanyola més escoltada mundialment a Spotify. Després de la publicació el 3 de juliol del seu últim 'mixtape', 'Fucking Money Man', Rosalía s'ha catapultat com una de les cantants més populars a la plataforma, on ja suma més de 14 milions de reproduccions mensuals. Espanya, Mèxic, els Estats Units, l'Argentina i Xile són els països que més escolten l'artista. Fins ara, Iglesias era l'artista espanyol més escoltat de Spotify.

Dels dos temes inclosos a 'Fucking Money Man', 'Milionària' acumula ja més de 8 milions de reproduccions en les seves dues setmanes de vida i ocupa una de les primeres posicions al 'top 50' d'Espanya. 'Milionària', primer tema de Rosalía en català, i 'Dio$ No$ Libre del Dinero', ja formen part del 'top 10' de cançons més populars de l'artista a Spotify en aquests moments. A més, 'Con altura' continua al 'top 50' global de Spotify i ja supera els 176 milions d'escoltes. 

Spotify, a més, ha anunciat que Rosalía s'incorpora al cartell de ¡Viva Latino! Live Miami, el concert amb què la plataforma retrà homenatge a la música llatina. La cantant catalana hi actuarà, juntament amb altres artistes com Bad Bunny, Nicky Jam, Sebastián Yatra i Sech, el 30 d'agost a l'American Airlines Arena de Miami.

Més continguts de