Cultura 12/05/2011

Sant Feliu de Guíxols aprova el projecte del futur Museu Carmen Thyssen

El principal repte que tindrà el consistori serà desencallar el finançament, després que el govern central s'hagi desdit en la partida de 6,5 milions d'euros que havia consignat per a aquest projecte durant el període 2010-2013, i intentar aconseguir finançament de la Generalitat.

Efe
1 min

Sant Feliu de GuíxolsL'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha aprovat avui el projecte executiu del futur centre d'art Carmen Thyssen Bornemisza que es construirà en aquesta localitat de la Costa Brava i que té un pressupost de 15 milions d'euros.

El projecte del museu, que s'ubicarà als terrenys de l'antiga fàbrica de suro de Can Serra, al costat del Monestir de Sant Feliu, s'ha aprovat en un ple municipal amb el suport de totes les formacions polítiques.

L'alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, ha explicat que amb l'aprovació d'aquest document executiu es tanca la via administrativa del projecte d'aquest centre d'art.

Durant els pròxims mesos, el principal repte que tindrà el consistori serà desencallar el finançament, després que el govern central s'hagi desdit en la partida de 6,5 milions d'euros que havia consignat per a aquest projecte durant el període 2010-2013, i intentar aconseguir finançament de la Generalitat.

"Ens falta només el tema financer i hem començat a treballar amb aquestes dues vies, hem de visitar a totes les administracions, Estat, Generalitat i municipal, i ens faltarà contractar recursos amb entitats privades que volem siguin partícips d'aquest projecte perquè a ells també els interessa", ha explicat l'alcalde.

Motas s'ha mostrat confiat en que les obres més importants d'aquest projecte puguin començar d'aquí a un any.

stats