Publicitat
Publicitat

CULTURA

El Saló del Còmic recordarà els 35 anys de 'La guerra de les galàxies'

La mostra comptarà amb la presència de tres actors de la saga de George Lucas: Julian Glover, Paul Blake i Angus McInnes

Dues celebracions coincideixen aquest any en el Saló Internacional del Còmic de Barcelona: els 35 anys de l'estrena de 'La guerra de les galàxies' i l'exposició 'Robots en la seva tinta', dedicada a la robòtica.

L'exposició dedicarà un espai destacat als robots de la saga de Star Wars, que tenen com a icones R2-D2 i C-3PO. Aquest espai portarà el nom de 'Droides de les galàxies' i allà es podran veure còmics de la saga i figures dels personatges de diferents mides. El programa d'activitats també inclou tallers de robòtica i classes per aprendre a dibuixar robots, a més de conferències i taules rodones amb científics i dibuixants. S'espera aconseguir la concentració més gran de robots i hominoides d'Espanya.

A la cita barcelonina hi acudiran tres actors de la trilogia clàssica: Julian Glover, Paul Blake i Angus MacInnes. Els aficionats els pondran conèixer a la zona de firmes o fer-los preguntes en la conferència sobre els actors de la saga. 'Els Còmics de Star Wars' i 'R2-D2 Builders Club' completaran el calendari d'activitats, que també inclouen tallers.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT