Poesia
Cultura 17/11/2011

El poeta Salvador Iborra serà homenatjat divendres a Barcelona i dissabte a València

Els amics escriptors de l'autor recordaran la seva trajectòria i la seva poesia a l'Espai Mallorca de Barcelona

Ara
1 min

BarcelonaEls amics del poeta valencià Salvador Iborra, apunyalat el 29 de setembre davant de casa seva a Ciutat Vella, han organitzat per demà divendres i dissabte dos homenatges, un a Barcelona i l'altre a València, per recordar la seva poesia.

El seu amic, el poeta Sebastià Bennassar, ha explicat que en l'acte de demà a l'Espai Mallorca de Barcelona es farà una glossa del difunt, escrita per Bennassar i que llegirà l'escriptora i periodista de l'ARA Eva Piquer. Es passarà un audiovisual sobre la seva trajectòria i es farà una taula rodona amb Sergi Sancho, Orland Verdú i Bennassar. Després es pronunciaran diversos discursos a càrrec de Pau Vinyes, Antoni Trobat, Anna Cortils i Bel Olid. La família hi intervindrà, així com el grup musical Petit, mentre que l'actor Jaume Comas i el cantant Marc Sogues llegiran poemes d'Iborra.

Dissabte a València, a l'UBIK Café, hi participaran l'escriptora Núria Cadenes, Jaume Pérez Muntaner i Esther Coronil, entre altres. Rafa Xambó oferirà una actuació musical i el poeta Manel Marí llegirà els poemes d'Iborra.

Salvador Iborra tenia 32 anys quan va ser apunyalat al carrer Palma de Sant Just de Barcelona. Era autor de tres llibres: Un llençol per oblidar, Les entranyes del foc i Els cossos oblidats.

stats