Música

Sisa publicarà el disc 'Malalts del cel' el 14 d'octubre

Roger Mas, Pau Riba, Marina Rossell, Anna Roig i David Carabén col·laboren en el nou treball del cantautor galàctic

'Malalts del cel' és el títol del nou disc de Jaume Sisa que publicarà la discogràfica Satélite K el 14 d'octubre. Sisa, que ha dedicat els últims anys a voltar pels escenaris amb el Col·lectiu Galàctic –amb Quimi Portet i Joan Miquel Oliver–, torna amb un àlbum en què col·laboren Pau Riba, Marina Rossell, Roger Mas, Anna Roig, David Carabén i la Selene de Música Dispersa. A més, hi participen el pianista Gregori Ferrer, que l’ha ajudat en la direcció musical i els arranjaments, el violinista Xavier Riba i la cantant Dolors Palau.

L'àlbum neix del concepte 'malalts del cel': "Totes aquelles persones que tenen la malaltia incurable de la melangia i l'elevació espiritual, que somien en quelcom impossible o molt difícil d'assolir, en utopies i somnis de l'inconscient. Tenen dintre seu una espècie de forat negre que no saben cap a on els pot conduir i que, en qualsevol cas, no poden defugir. Es veuen arrossegats a haver de reflexionar i transmetre aquesta misteriosa part de l'ésser humà".

El primer senzill és 'Hipopotàmia', una cançó que la discogràfica descriu com "una declaració de principis basada en la inferioritat de l'ésser humà enfront de la resta dels animals en molts aspectes essencials". "En aquest cas –diu la nota de premsa–, en Sisa s’ha fixat i reflectit en l'hipopòtam, ja que li sembla un animal simpàtic, encara que després quan el tractes de prop té mal caràcter. És difícil tractar amb un hipopòtam, però li agrada com viuen i d'alguna manera ha provat de projectar la seva condició humana vers aquestes criatures tan simpàtiques i entranyables".

Més continguts de