Cinema
Cultura 12/03/2013

Steven Spielberg flirteja amb Bollywood i produirà un film al Caixmir

La zona disputada per l'Índia i el Pakistan serà l'escenari del rodatge d'una cinta produïda pel rei Mides de Hollywood, que en una visita recent a l'Índia s'ha reunit amb algunes de les estrelles més importants del país

Efe
1 min
Amitab Bachchan, Steven Spielberg i Anil Ambani

BarcelonaSteven Spielberg projecta produir una pel·lícula al Caixmir, a la frontera entre l'Índia i Pakistan, una regió disputada per les dues potències. "Però encara no hem decidit el repartiment, les localitzacions ni qui la dirigirà", va explicar el director a 'The Times of India'.

Algunes de les estrelles més importants de Bollywood podrien formar part de la pel·lícula, com ara Aamir Khan, Shah Ruckh Khan o Hrithik Roshan, per al paper masculí, o Anushka Sharma, per al femení, segons va informar una font anònima a l''Hindustan Times'. Denzel Washington i Bradley Cooper podrien ser les estrelles internacionals del film, mentre que Richard Gere també hi apareixeria, segons aquesta mateixa font.

El director i productor nord-americà, de visita a l'Índia, ha mantingut trobades amb algunes de les estrelles més importants de Bollywood, entre les quals figura l'actor Amitabh Bachchan, potser l'estrella cinematogràfica més rellevant de l'Índia, en una festa organitzada per Anil Ambani, que coproduirà la pel·lícula juntament amb Dreamworks. "Una nit brillant amb el senyor Steven Spielberg... guions, tendències de futur... i més", va escriure Bachchan al seu Twitter. L'actor té un paper al film 'El gran Gatsby', que obrirà el proper Festival de Canes.

stats