Publicitat
Publicitat

Música

Sonny & the Sunsets, Los Punsetes, Lidia Damunt i Joan Colomo, primers noms del BAM

El fest¡val de música independent tindrà lloc a diferents espais de Barcelona els dies 21, 22 i 23 de setembre

Barcelona Acció Musical, el festival que dóna cabuda a les propostes independents en el marc de La Mercè, ha anunciat aquest dijous els primers noms de la programació de la pròxima edició, que se celebrarà a Barcelona els dies 21, 22 i 23 de setembre.

Entre les confirmacions internacionals més destacades hi ha el pop innocent i versàtil dels nord-americans Sonny & the Sunsets, el hip hop dels britànics Fliptrix i els nord-americans THEESatisfactions i l'experimentació electrònica de Filistine i Black Dice, aquest últim situat a l'òrbita d'Animal Collective. El BAM també estrenarà a Barcelona l'espectacle audiovisual de Woodkid, àlies de Yoann Lemoine, director de clips per a artistes com Moby, Mistery Jets o Katy Perry.

Pel BAM també passaran els madrilenys Los Punsetes i la murciana Lidia Damunt, que presentaran nous treballs editats aquest 2012. I com sempre, el festival passarà revista a l'escena independent catalana amb noms com ara L'Hereu Escampa, Joan Colomo, Maria Rodés, Isaac Ulam i Meneo.

La llista completa d'artistes confirmats:

Black Dice
Filastine
Fliptrix
L'Hereu Escampa
Howlin Rain
Isaac Ulam
Joan Colomo
Kap Bambino
Lidia Damunt
Maria Rodés
McEnroe
Meneo
Los Punsetes
Sonny and the Sunsets
THEEsatisfaction
Woodkid
Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT