TEATRE
Cultura 06/11/2012

El Teatre Lliure ofereix 'Aixopluc' a 12 companyies de joves creadors escènics

Cada setmana, a partir del proper 22 de novembre i durant un mes, tres companyies de teatre oferiran espectacles de 15 minuts centrant-se en un mateix tema d'actualitat

Ara
1 min
Foto de família d'Aixopluc / TEATRE LLIURE

BarcelonaL'Espai Lliure s'acosta a l'actualitat amb 'Aixopluc', un cicle on 12 col·lectius joves de creació escènica oferiran actuacions de teatre breus a partir del proper 22 de novembre i durant tot un mes. Cada setmana, tres companyies presentaran tres espectacles de 15 minuts cadascun a l'entorn d'un mateix tema d'actualitat.

Els dies 22, 23 i 24 de novembre les companyies Els Pirates Teatre, Marc Artigau i La ruta 40 obriran foc amb tres 'Propostes per al Barcelona World'. A la segona tanda, els dies 6, 7 i 8 de desembre la Companyia La Nevera, Arcàdia Companyia i Blanca Bardagil parlaran, just una setmana abans de la suposada fi del món, sobre la data apocalíptica del '21/12/12'.

La Calòrica, Companyia Solitària i el Projecte Nisu actuaran els dies 13, 14 i 15 de desembre per explicar com qualsevol persona és 'A 6 passos del NY Times'; i el cicle, coordinat per Marc Artigau i Pau Carrió, el tancaran The Mamzelles, Waltzing Teatre i la formació que resulti de la col·laboració entre tots els participants en aquest projecte, els dies 20, 21 i 22 de desembre, amb tres últims espectacles sobre el destí que ens depara el nostre futur més pròxim i incert a 'Agafant el primer vol a Londres per servir cafès'.

stats