CAS SAGA

El PP diu que Zapatero "és amic íntim dels implicats" en el cas Saga

El vicesecretari de Comunicació del PP, Esteban González Pons, també diu que la SGAE hauria d'haver estat vigilada per la ministra González-Sinde

El vicesecretari de Comunicació del PP, Esteban González Pons, ha afirmat que el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, és "amic íntim" dels implicats en la investigació oberta a la Societat General d'Autors i Editors (SGAE), l'actuació creu que havia d'haver estat vigilada per la ministra de Cultura, Ángeles González-Sinde. González Pons ha mostrat la seva "preocupació" per la investigació sobre un presumpte desviament de fons a través d'empreses vinculades a la SGAE.

A la roda de premsa posterior a una trobada a València, el popular ha expressat, "amb respecte a la justícia", "una mica d'indignació perquè Zapatero i Sinde encara no han dit ni mu". "Li haurà passat a la SGAE el que la justícia digui que ha passat, però Sinde tenia una obligació de supervisió que ha d'explicar si ha complert o no", ha remarcat. A més, també opina que "Zapatero és amic íntim de tots els relacionats i ha de donar una explicació sobre el que sabia i el que no".

El dirigent popular ha recordat que el seu partit ja havia "advertit el que podia passar" sobre el cànon digital, al qual el PP continua oposant-se. "Quan les coses es fan malament, acaben malament", ha asseverat González Pons.