MÚSICA
Cultura 16/05/2011

The Pepper Pots i Eli 'Paperboy' Reed graven junts

La formació gironina i el 'soulman' nord-americà estan treballant junts aquests dies als estudis Black Pepper de la banda a Girona

Marta Salicrú
1 min
Marina Torres, Aya Sima i Adriana Prunell, veus de The Pepper Pots, esperen el tren del soul amb la resta del grup a l'estació de Portbou.

BarcelonaLa formació gironina The Pepper Pots i el soulman nord-americà Eli "Paperboy" Reed estan gravant junts aquests dies als estudis Black Pepper de la banda a Cornellà de Terri, a Girona. Tant els uns com l'altre pertanyen a la mateixa escena de soul old school internacional, que revisa la música negra dels anys 60 amb fidelitat i amb equips i tècniques de gravació d'aquella època.

The Pepper Pots, que aquests dies estan presentant el seu nou treball, Train to your lover (2011), han convidat Reed a propòsit de la seva visita a Barcelona com a part de la programació paral·lela al festival Primavera Sound, on dimarts 24 tocarà a la Sala Apolo, sol amb la guitarra, una selecció de les seves cançons favorites, tal com feia quan va començar la seva carrera, molt jove, al circuit de clubs de Boston i Nova York. Segons el comunicat que informa de la col·laboració entre The Pepper Pots i Reed, però, en aquest concert podria haver-hi "alguna sorpresa".

stats